Bloggen? Ja, waarom niet.


Dromend van Holland. Een inzending van Visio Vireo Tuinen voor het Appeltern Tuinenfestival. Foto: Erik Smits

Heerlijk vind ik dat. Wanneer ik even niks te doen heb (of stiekem snel even tussen de werkzaamheden door) de pagina van één mijn favoriete tuin-, reis- of fotografie bloggers erbij pakken en lezen wat ze nu weer meegemaakt of ontdekt hebben; leuke tips, prachtige foto's en goede ideeën.

 

Dat zette mij aan het denken, want waarom zou ik alleen maar lezen wat andere mensen te melden hebben. Ik zit vol met ideeën en waarom zou ik die niet delen? Daarom ga ik er zelf ook maar eens mee aan de slag. Hoe en wat je kan verwachten? En hoe vaak? Geen idee, dat weet ik zelf ook nog niet helemaal. Hou mijn blog in ieder geval de gaten, want ik heb wel het een en ander dat ik aan jullie kwijt wil.

Heb je zelf iets waar je graag wat meer over wilt weten? Laat het me dan gerust weten. Wie weet inspireert het mij om er eens een artikeltje aan te wijden. 

/